PLANIRATE ŠOPING?

Modni noviteti iz high street trgovina koji su nas oduševili ovaj tjedan

17.11.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Sada kada mnogi od nas dane većinom provode unutar svoja četiri zida, najviše nas veseli kuhanje i razgledavanje online ponude trgovina čije jesenske i zimske kolekcije mame sa svih strana. S vremena na vrijeme volimo vas obavijestiti o modnim novitetima koji su privukli našu pažnju, a ovaj tjedan izdvojili smo 25 modnih komada koji su nas oduševili

I prije nego smo se snašli i pospremili ljetnu robu, ne bi li napravili mjesta za jesenske komade, već se uveliko priča o zimskoj garderobi jer hladoće su svakim danom sve bliže, a to znači da je stiglo vrijeme za obnovu garderobe. Na police high street trgovina pristigle su nove kolekcije, a mi nismo odoljeli baciti oko što se nudi.

Da novac ne diktira stil, znaju već i ptice na grani. I za malo novca moguće je izgledati spektakularno u svakoj prilici, a to vrlo dobro znaju i street style zvijezde te nerijetko u svojim stajlinzima spajaju dizajnerske i pristupačne high street komade. Stoga smo detaljno pročešljali popularne high street trgovine i izdvojili nekoliko modnih noviteta koje bismo rado pospremili u svoj ormar.

  • +20
Modni noviteti iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije