ISPLATIVA INVESTICIJA

Iz ovih haljina ne planiramo se skidati narednih mjeseci, a znamo i kako ih najbolje kombinirati

11.11.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Uskoro planirate u šoping? Nikako nemojte propustiti baciti oko na pletene haljine koje polako, ali sigurno preplavljuju police trgovina. Ako je vjerovati modnim stručnjacima, ovaj model bit će najpoželjniji u narednim mjesecima, a mi vam predlažemo nekoliko chic načina na koje možete isfurati pletene haljine

Ako nas je pandemija koronavirusa nečemu naučila je to da cijenimo male stvari i ne trošimo novac na brdo odjeće. Umjesto da svaki tjedan mahnito kupujemo odjeću koju možda nikad nećemo odjenuti, modni vizonari diljem svijeta poručuju nam da se koncentriramo na udobne, bezvremenske komade odjeće koje ćemo moći nositi dugi niz godina i u svim prilikama.

Upravo takav praktičan komad koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru je pletena haljina. Ovaj model haljine bit će veliki hit u narednim mjesecima, što je potpuno očekivano obzirom na ponovnu dominaciju minimalizma koji hara modnom scenom.

Pletene haljine raznih krojeva omiljeni su odabir trendseterica u jesenskim mjesecima iz više razloga. Osim što su vrlo udobne, posebno modeli od vune i kašmira, pletene haljine griju poput pećnice u hladnim danima. Plus je i to što se lako kombiniraju. Dovoljno je samo navući haljinu i kožnu jaknu i uskočiti u gležnjače - i spremni ste za polazak!

Ove će haljine odigrati vodeću ulogu na jesen, stoga ne bi bilo loše investirati u nekoliko komada koji će vam potrajati godinama. Globalna direktorica prodaje Net-a-Portera potvrdila je za Who What Wear ove tvrdnje, rekavši kako će pletene haljine biti drugi najveći trend u jesen/zimu 2020., a ukoliko vam nedostaje inspiracije kako ih nositi, predlažemo nekoliko chic načina.

Smeđa dolčevita-haljina + čizme na petu

Gdje kupiti?

Pletena haljina s printom + kožna jakna

Gdje kupiti?

Pletena mini haljina + čizme do koljena

Gdje kupiti?

Pletena maksi haljina + pleteni šal + kaubojke

Gdje kupiti?

Mala crna haljina + torba s printom

Gdje kupiti?

Bež midi haljina + crne čizme

Gdje kupiti?

Dolčevita-haljina + bijele tenisice

Gdje kupiti?