STATEMENT KOMADI

U trenu podiže baš svaki stajling: Ovo će vas pletivo osvojiti svojom posebnošću

13.11.2020 u 06:03

Bionic
Reading

Žene su u hladnim mjesecima oduvijek bile slabe na pletivo. Kako odoljeti nečemu toliko mekanom i toplom? I ove sezone sve će se vrtjeti oko pletenih komada koji su doslovno preplavili police trgovina, a ako trebamo odabrati jedan komad pletiva koji bismo nosili cijelu zimu, onda bi to bili kardigani. Bez obzira je li riječ o predimenzioniranim ili minijaturnim kardiganima, od tankog ili od debelog pletiva, ovaj će komad biti 'must have' u narednim mjesecima, a mi smo izdvojili najupečatljivije modele

Iako su kardigani godinama prisutni na modnoj sceni, tek prošle sezone doživjeli su vrhunac popularnosti. Od pomalo dosadnog modnog komada nevjerojatnom su se brzinom transformirali u seksi komad odjeće koji vrlo rado nose street style zvijezde, a upravo su one dokaz da kardigani nisu rezervirani samo za štreberice.

Kada su se kardigani u zimu 2019. pojavili na modnoj sceni, mnogi su vjerovali da je riječ o trendu kratkog vijeka, no to se vjerovanje sada pokazalo pogrešnim. Ovaj odjevni komad obilježit će i nadolazeću jesensko-zimsku sezonu i zato ne bi bilo loše investirati u nekoliko chic modela.

Pretraživanja kardigana iz tjedna u tjedan rastu, barem ako je vjerovati modnoj tražilici Lyst, što nimalo ne čudi, jer popularnost ovog udobnog retro komada ne jenjava proteklih godinu dana. Iako su kardigani godinama prisutni na modnoj sceni, sudeći prema profilima modnih blogerica na Instagramu, posljednjih mjeseci ovaj je odjevni komad izazvao veliko zanimanje.

Naravno, mnogi su brendovi u svoju ponudu uključili ovaj vrlo praktičan odjevni predmet koji se može nositi na više jednako atraktivnih načina, a mi smo izdvojili modele koji će u trenu podići svaki stajling.