NOSI JOJ SE ZELENO

Modni komad koji se tako dobro uklapa u sve kombinacije: Vanna zna koji model hlača izdužuje svaku figuru

27.01.2023 u 19:46

Bionic
Reading

Kako bi opravdala i potvrdila šesto mjesto na godišnjoj listi najbolje odjevenih Hrvatica, s potpisom našeg Fashion Gurua, Vanna je u novoj objavi na Instagramu još jednom pokazala da je modni put kojim je krenula itekako dobar

Baš kao što je dobro primijetio Fashion Guru, Vanna je napravila veliki modni preokret i već nekoliko godina itekako pazi na svoj modni izračaj i ima svoj stil, kojeg je naš modni kritičar opisao riječima: 'Odmjeren, zanimljiv, trendi, ali ne previše, uvijek s dozom klasike i nekog malo istaknutijeg detalja.'

Ovoga puta Vanna se odlučila za omiljenu zelenu boju i napravila ono što se tek rijetki usuđuju - isfurala je vestu, jaknu i hlače u identičnoj boji, a jedino što se izdvajalo bila je siva torbica i bijele čizme s potpeticama.

Svojom novom kombinacijom postigla je ono što se mnoge žene trude - vizualno je izdužila svoju figuru i to kraćom jaknicom i širokim plisiranim hlačama koje su bile obojane ombre tehnikom, pa su prema dnu, kako su se širile, postajale sve svijetlije.

  • +16
Vanna Izvor: Pixsell / Autor: BRUNO FANTULIN, DAVOR JAVOROVIC I TOMISLAV MILETIC/PIXSELL

Ovaj elegantan kroj hlača idealan je za svako godišnje doba, a zahvaljujući visokom struku i širokim nogavicama postaju svestrani modni komad koji se vrlo lako prilagođava različitim stajlinzima. Upravo zbog toga prikladne su za svaku dob - izvrsno se uklapaju u mladenački look, a lako ih mogu nositi i žene srednje i starije životne dobi.

Njihova najveća prednost je što figuri laskaju dajući joj oblik pješčanog sata te ističu prave obline, a toga je itekako svjesna i pjevačica.