western stil

Uvijek je chic: Kaubojske čizme osvojile su jesensku sezonu, a Vanna ih je isfurala uz malu crnu haljinu

29.11.2022 u 21:13

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih trendova i ove jeseni i zime su kaubojske čizme. Njihova je prednost u tome što su vrlo efektne i upečatljive, a mogu se nositi i uz hlače te uz duge i kratke haljine. Nosila ih princeza je Diana, ali i country pjevačica Dolly Parton, a voli ih i naša pjevačka diva

Ivana Vrdoljak Vanna sa svojim pratiteljima na Instagramu redovito dijeli modne kombinacije koje joj redovito priskrbe niz komplimenata. Ovog puta je podijelila fotografiju outfita za koji bi se mnogi složili da je savršen jesenski odabir.

Pjevačica se pozirala u crnoj kratkoj haljini, a uparila ju je s još obožavanim dodatkom jesensko-zimskoj garderobi - čizme u kaubojskom stilu. Riječ je o crnim kožnim do iznad koljena koje najbolje izgledaju u upravo ovakvim kombinacijama kada u potpunosti dolaze do izražaja.

Vanna se već ranije u jednom intervjuu osvrnula na svoj izgled i stil odijevanja, te je kazala kako nije pobornica estetskih korekcija. 'Sve svoje pjesme pjevam iz originalnog tonaliteta, i dalje nosim mini suknje i još uvijek mogu napisati pjesmu za vrhove top-lista', bio je njezin odgovor na pitanje kako gleda na starost.

  • +3
Kaubojske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo