JOŠ UVIJEK SU HIT

Popularnost ovih cipela ne jenjava: I nakon četiri godine vladaju modnom scenom

08.12.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Platforme Stella McCartney prvi su put predstavljene u kolekciji za jesen/zimu 2014., a rijetko tko im je tada predviđao ovako blistavu budućnost. I nakon četiri godine, tijekom kojih su bile apsolutne vladarice modne scene, Olivia Palermo i Madonna još uvijek ih se nisu zasitile

Slavna trendseterica Olivia Palermo nepogrešiva je kada je moda u pitanju. Ovu mladu damu baš nikada nećete vidjeti u nekoliko sezona starim kolekcijama jer biti modno osviješten i u skladu s trendovima njezin je posao.

Utjecajna fashionistica i blogerica u svom garderobnom ormaru krije pozamašnu kolekciju cipela po posljednjoj modi, od kojih bi mnogima stala pamet. Baš zato iznenadili smo se kada smo 31-godišnju ljepoticu vidjeli u nekoliko sezona starim cipelama.

  • +6
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč velikom izboru cipela, čini se kako se američka ljepotica još uvijek nije odljubila od donedavno popularnih loaferica Stelle McCartney. Zanosna brineta očigledno voli spajati udobnost i eleganciju, a ove su cipele kao stvorene za to.

Iste je cipele, u bijeloj varijanti, nedavno nosila i Madonna, koja ih je uskladila s trenirkom Louis Vuitton. U udobnim platformama pop diva je krenula u shopping sa svoje dvije kćeri, petogodišnjim blizankama Estere i Stelle.

  • +7
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za popularnim loafericama donedavno su ludovale i poznate Hrvatice. Severina, Izabel Andrijanić, Helena Šopar, Matea Ibañez i Nikolina Pišek, samo su neke od njih.

U čemu je tajna ovih doista neobičnih i nimalo povoljnih cipela? Izgleda da dizajnerica Stella McCartney zna kako spojiti nekoliko važnih elemenata - udobnost i chic izgled - a njezine platforme još uvijek drže paprenu cijenu koja se kreće između 4500 i 7000 kuna.