ZVIJEZDA U PARIZU

Besprijekorna izdanja Olivije Palermo: Najbolje spaja nespojivo

24.01.2018 u 13:22

Bionic
Reading

Praćenje revija iz prvih redova na tjednima mode za njujoršku ikonu stila Oliviju Palermo postalo je rutina, a pritom često iznenađuje pomno osmišljenim kombinacijama kojih nije nedostajalo i na novom izdanju tjedna visoke mode u Parizu

Bilo da obavlja dnevne aktivnosti, bilo da stiže u prve redove modnih revija, njen smisao za biranje trendova i njihovo uklapanje u kombinacije mnogim ženama služi kao pravo nadahnuće.

  • +15
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči pojavljivanja na tjednu visoke mode u francuskoj prijestolnici svoju sposobnost kreiranja dobitnih izdanja Olivia je i ovaj put potvrdila serviravši mnoštvo zanimljivih stajlinga.

U povodu predstavljanja nove kolekcije modne kuće Dior zablistala je u crvenom kompletu sakoa i visokih hlača kulotica, vješto ga naglasivši bijelom bluzom pussy bow, bež čizmama i ogrlicama choker.

Izdanje stvoreno za reviju Dior u znaku efektna crvena kompleta dolaskom na reviju brenda Giambattista Valli zamijenila je dugom haljinom maštovita uzorka koju je kombinirala s krznenim prslukom i visokim crnim gležnjačama. Kao i na Diorovoj reviji, novo izdanje u boho maniri Olivia je začinila crnom ogrlicom choker s dodatkom privjeska.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Reviju poznatog talijanskog brenda Schiaparelli iz prvih redova pratila je u crnoj kombinaciji veste i duge suknje s detaljima volana, a cjelokupno izdanje oplemenila je tamnoplavom jaknom bomber s dodatkom upečatljiva uzorka i crvenih detalja.

Da je velika ljubiteljica specifičnog crnog modela gležnjača s glomaznom petom, dokazala je i na reviji brenda Ralph & Russo. Njima je istaknula kombinaciju crne majice i hlača u paru s upečatljivim bijelim balonerom nalik haljini.

U društvu dama poput francuske dive Isabelle Huppert Olivia je u večernjim satima nazočila novoj kolekciji Armanijeve linije Prive, a tim povodom zablistala je u kombinaciji uskih traperica s prorezima, sive veste krznenih rukava i presijavajućeg tirkiznog blejzera.

Uvijek dotjerana i odjevena po posljednjem trendu, iskusna modna stilistica Olivia Palermo s pravom slovi za jednu od najbolje odjevenih žena, a tjedan visoke mode u Parizu poslužio je kao potvrda njezine visoke titule u modnoj industriji.