ZA SVAČIJI stil

Modne saveznice i u hladnim danima: Udobne i tople haljine kojima je nemoguće odoljeti

08.10.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Kišni dani i nagli pad temperatura ne moraju postati razlogom za odricanje od nošenja haljina. Police trgovina prepune su modnih noviteta, a posebice toplih verzija haljina kojim je teško odoljeti

Jednom kada pronađete haljinu koja će vas grijati cijelu zimu i koja će izgledati kao da je krojena po vama, budite sigurni da će se svaka utrošena minuta vašeg vremena isplatiti, a mnoštvo brendova potrudili su se da ove sezone ne manjka zanimljivih verzija za svačiji ukus i stil.

  • +5
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U hladnim danima haljinu možete odjenuti i preko hlača ili traperica, a ako u ormaru imate omiljenu ljetnu haljinu na bretele koju biste još uvijek voljeli nositi, možete to učiniti tako što ćete je odjenuti preko klasične dolčevite ili modela statement izgleda kakvim vrve police trgovina.

  • +16
Statement dolčevite Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Za slojevitim stilom odijevanja tradicionalno raste interes u hladnim mjesecima, a haljina može poslužiti kao izvrstan bazni komad oko kojega ćete kreirati svoju modnu priču. Osim što pružaju ženstven izgled, vrlo su praktične i ne iziskuju previše mozganja o sklapanju stajlinga.

  • +13
Haljine s dugim rukavima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije