ODVAŽAN STAJLING

Modne kombinacije lijepe kraljice sve su samo ne dosadne

23.08.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Kraljica Maxima uvijek izgleda drugačije od ostalih. Gdje god se pojavi, teško da će neka njezina modna kombinacija proći neprimijećena od modnih kritičara. Iako njezini stajlinzi ne dobivaju uvijek prolaznu ocjenu modne struke, nizozemska kraljica je svih ovih godina ostala dosljedna svom prepoznatljivom i osebujnom stilu

Nizozemska kraljica Maxima doputovala je u Delft kako bi posjetila Jessehof, dom za beskućnike i osobe bez obitelji, u kojem je provela dan prepun zabavnih aktivnosti sa štićenicima, a okušala se i u bilijaru. Iako bi većina očekivala da je 46-godišnja kraljica za tu prigodu uskočila u casual odjeću i ravne cipele kako bi nesmetano mogla uživati u isplaniranim aktivnostima, ona se ipak držala svog provjerenog stila.

Plavokosa kraljica odjenula je košulja-haljinu zanimljivog šarenog uzorka belgijskog brenda Natan Couture. Identičnu haljinu nosila je i 2013. godine, kada je posjetila otok Curacao. Baš kao i tada, upotpunila je svoju šaroliku kreaciju ružičastim sandalama na petu i torbicom iste boje, koje također potpisuje belgijski brend.

Lijepa Maxima poznata je po svom osebujnom stilu, atipičnom za ženu kraljevske krvi. Colorblock, šareni uzorci, neobični šeširi, suknje i haljine njezin su zaštitni znak, a mnoge se dame s kraljevskih dvora ne bi usudile nositi ono što ona stavi na sebe.

  • +8
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako bi mnogi kritičari njezin stil odijevanja opisali kao pretjeran i neprimjeren, čini se da se ona ne zamara tuđim mišljenjima. Bilo kako bilo, njezin stil je sve samo ne dosadan.

Osim što gaji ljubav prema vedrim bojama, kraljica Maxima voli reciklirati svoje odjevne komade i modne dodatke. Tako je uz svoju šarenu kombinaciju u Delftu nosila ružičaste plastične naušnice, a iste je naušnice nedavno nosila uz još jednu upečatljivu kombinaciju u kojoj je izgledala poput ružičaste verzije Crvenkapice ili, bolje rečeno - rozakapice.

  • +12
Kraljica Maxima u posjetu muzeju Nagele u Nizozemskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tada je obukla ružičastu majicu s plaštem i cvjetnu midi suknju 'A' kroja, uz koje je kombinirala ružičastu kapu, naušnice i štikle te clutch torbicu koja se slagala s uzorkom suknje.

Ljubiteljica neobičnih šešira često zna pogriješiti u odabiru, pa je tako nedavno razočarala svojim izborom modnih dodataka. Uz kontrastnu crno-bijelu haljinu geometrijskog uzorka, koju je kreirao dizajner Edouard Vermeulen, kraljica je kombinirala neonsko zelene detalje, od kojih je najviše podsmijeha izazvao šešir belgijske dizajnerice Fabienne Delvigne jer podsjeća na nedozrele banane.

  • +8
Kraljica Maxima u kombinaciji koja je izazvala podsmijeh Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia