H&M i johanna ortiz

Modna poslastica po pristupačnim cijenama: Ženstvene i romantične haljine koje slave ljepotu žene

26.11.2019 u 13:35

Bionic
Reading

Nakon brojnih uspješnih suradnji s dizajnerskim brendovima, H&M je ostvario suradnju s talentiranom kolumbijskom dizajnericom poznatom po svojim ženstvenim haljinama koje su osvojile trendseterice diljem svijeta

Samo jedan pogled na kreacije kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz dovoljan vam je da se zamislite u njezinom dizajnu. Ortiz je šampionka u dizajniranju ženstvenih i romantičnih haljina cvjetnog uzorka koje slave ljepotu žene.

Zahvaljujući high street divu H&M, kreacije talentirane dizajnerice kolumbijskih korijena, čije haljine nerijetko dostižu cijenu i do 20.000 kuna, uskoro će postati dostupne široj masi.

Ortizina kolekcija, koju smo ove godine imali prilike vidjeti na pariškom tjednu mode, a koja je do sada bila dostupna isključivo u odabranim luksuznim trgovinama, stiže u H&M, i to ranije nego što ste mislili. Nakon uspješne suradnje s Giambattistom Vallijem, H&M je potpisao suradnju s Johannom Ortiz.

  • +9
Johanna Ortiz x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Ovo je ujedno i prva H&M-ova suradnja s nekim latinoameričkim dizajnerom, a prvi dio kolekcije koja uključuje četiri senzacionalne haljine bit će dostupan od 3. prosinca, dok ostatak kolekcije u odabrane trgovine i na web shop stiže u ožujku 2020.

Sve haljine krasi romantičan cvjetni print, a njihova cijena kretat će se od 40 do 60 eura.

'Printevi su rezultat moje opsesije cvijećem, palmama i prekrasnim bojama koje vidim koje vidim kada se ujutro probudim u svom domu u Caliju, u svojoj rodnoj zemlji Kolumbiji', rekla je slavna dizajnerica.

'Otisak Latinske Amerike i njegova jedinstvena slavljenička atmosfera nešto je što se može osjetiti u svakom dizajnu Johanne Ortiz, stoga me oduševljava činjenica što će toliko žena diljem svijeta odsada imati djelić Kolumbije u svojim ormarima, zahvaljujući Johanni Ortiz x H&M suradnji', dodala je dizajnerica.