kome bolje stoji?

Modna kombinacija Jennifer Aniston zapalila društvene mreže, a onda se glumica našalila na vlastiti račun

05.08.2021 u 22:19

Bionic
Reading

Bilo je dovoljno tek da 52-godišnja Jennifer Aniston odjene isto odijelo u kojem se nedavno pojavio glazbenik Harry Styles pa da obožavatelji podivljaju

Omiljena prijateljica pozirala je za rujansku naslovnicu InStylea u zapanjujućem nizu dizajnerskih komada, od Michaela Korsa, Saint Laurenta, Chloé i drugih, no ništa nije izazvalo takvu senzaciju kao odvažno Guccijevo odijelo s uzorkom.

Razlog? U njemu se nedavno pojavio 27-godišnji Harry Styles pa isto odijelo na Aniston nikako nije moglo promaknuti njegovim najvećim fanovima. Styles se u Guccijevom odijelu smeđe boje pojavio u svibnju ove godine na dodjeli nagrada Brit Awards 2021, a uz njega je nosio odgovarajuću Guccijevu torbicu s ručkom od bambusa.

Obožavatelji su oduševljeni njihovim stajlinzima na Twitteru: 'Isti stajlinzi Jennifer Aniston i Harryja najbolje je što sam ikad vidjela, 'Harry je rekao da mu je Jennifer Aniston prva celebrity simpatija pa se kladim da mu se ovo trenutno sviđa'… No nije ovo prvi put da su Aniston i Styles nosili iste komade.

U listopadu 2020. pjevača su snimili u majici s natpisom 'Save the Drama for Your Mama' identičnu onoj koju je glumica nosila u 10. sezoni 'Prijatelja'.

U raspravu se uključila i za šalu raspoložena glumica koja je repostala fotografije sebe i Stylesa na Instagram Story i napisala: 'Samo me zovite Harriet Styles'.

No Styles nije jedina zvijezda kojoj se Aniston divi. U razgovoru za novi InStyle glumica je otkrila da se neizmjerno divi kako Jennifer Lopez uvijek tako dobro izgleda na crvenim tepisima.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia