'MANJE JE VIŠE'

Usavršila modni minimalizam: Ni Jennifer Aniston ne može odoljeti sandalama s ovim hit detaljem

10.07.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Kada se ne nalazi na crvenom tepihu svečanih događanja, zvijezda 'Prijatelja' velika je pobornica jednostavnih modnih rješenja, a na ulicama Los Angelesa potvrdila je kako ni sama nije imuna na trend obuće s detaljem pletenih remenčića

Prilikom dolaska iz kozmetičkog salona na Beverly Hillsu, 52- godišnja Jennifer Aniston nije uspjela proći nezapaženo dežurnim paparazzima, a svojim posljednjim izdanjem u nizu dala je naslutiti svoju upućenost u aktualne modne trendove.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz jednostavnu kombinaciju stvorenu od obične crne majice i maslinasto zelenih hlača cargo, odlučila je nositi elegantan par japanki s pletenim, kožnim remenčićima.

Zahvaljujući talijanskoj kući Bottega Veneta, modeli koje krase pleteni remenčići upravo ove sezone slove za veliki modni hit, baš poput elegantnih verzija japanki, čijih zanimljivih verzija ne manjka na policama trgovina.

  • +19
Sandale s pletenim detaljem Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modnoga pravila 'manje je više' Aniston se pridržavala i po pitanju modnih dodataka, svoje casual izdanje oplemenivši modelom kremaste torbe jednostavnog dizajna.