VJERNA SVOM STILU

Modna klasičarka: Angelina Jolie privlačila poglede u savršenoj ljetnoj haljini i modnim dodacima koji su baš uvijek 'in'

03.07.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Iako se od početka pandemije koronavirusa rijetko mogla ugledati u javnosti, slavna oskarovka i humanitarka Angelina Jolie predah od izolacije odlučila je iskoristiti za šoping u društvu 11- godišnje mezimice, Vivienne Jolie-Pitt

Rođena u Francuskoj, biološka kćer Angeline Jolie i Brada Pitta, koja je 2014. godine igrala lik Aurore u Disneyjevu filmu 'Zlurada', sa slavnom majkom uživala je na ulicama Los Angelesa koja, u modnom smislu, ni ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju.

Jedna od najljepših glumica u Hollywoodu s godinama je prigrlila elegantniji modni stil te je danas velika ljubiteljica klasičnih komada i ženstvenih kreacija koje često voli začiniti zanimljivim i kultnim modelima torbi.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz neizostavnu masku na licu i zaštitne rukavice, 45- godišnja glumica nije uspjela promaknuti objektivima dežurnih paparazzo fotografa, a svoje najnovije izdanje, u duhu modnoga minimalizma kojeg godinama preferira, ovoga je puta istaknula kombinacijom lepršave bijele haljine s vezenim detaljima i klasičnim modelom balerinki boje nude.

Da je ova prepoznatljiva obuća i dalje iznimno popularna dovoljno govore nedavni podaci globalne modne tražilice Lyst prema kojima se potražnja modnih kupaca za njom značajno povećala od početka lipnja.

Iako preferira nošenje klasičnih modela torbi poput onog s potpisom Celine koju je stvorila Phoebe Philo, bivša i nikad prežaljena dizajnerica ovog poznatog francuskog brenda, Jolie poput vojske street style zvijezdi nije odoljela prepoznatljivom modelu torbice iz nove linije modne kuće Dior.

Riječ je o modelu jednostavnih, pročišćenih linija koji nikad ne izlazi iz mode. Crna torbica na rame s detaljem zlatne kopče u obliku logotipa brenda pravi je modni klasik, a nosi ime 30 Montaigne i u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 23 tisuće kuna.