CANDICE SWANEPOEL

Modna hrabrost: Slavna ljepotica prošetala samo u košulji

30.08.2019 u 10:46

Bionic
Reading

Victorijina anđelica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Candice Swanepoel, sve je uspjela iznenaditi netipičnim izdanjem na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala

Slavna 30- godišnja plavuša rodom iz Južne Afrike osigurala je posebnu pozornost na svečanoj premijeri filma 'Marriage Story' u sklopu 76. izdanja Vencijanske Mostre. Uz glavne zvijezde filma poput glumice Scarlett Johansson i Adama Drivera, slavna Candice crvenim tepihom ponosno je prošetala u netipičnom svečanom izdanju.

Odbacivši ideju o nošenju raskošnih haljina s dizajnerskim potpisom, južnoafrička ljepotica odlučila se za predimenzioniranu, prugastu košulju. Ovaj modni klasik bit će apsolutni hit u narednim mjesecima, tvrde modni stručnjaci, stoga je idealno vrijeme da ugrabite model u kojem ćete zablistati u jesenskim danima.

  • +2
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Navedeni odjevni komad, poput debelog crnog remena s dodatkom zlatne kopče, potpisuje poznati talijanski brend Etro, a ovu zavodljivu kombinaciju s kojom nije mogla proći nezapaženo, slavna Victorijina anđelica kompletirala je lakiranim, crnim salonkama s potpisom Christiana Louboutina.

Zavodljivo izdanje na svečanoj filmskoj premijeri uspjela je dodatno začiniti zavodljivim make-upom i modnim dodacima u znaku efektnih zlatnih naušnica i ogrlice koja je imitirala izgled ručnoga sata.

Ova slavna plavuša već neko vrijeme nalazi se u sretnoj vezi s brazilskim manekenom Hermannom Nicolijem, čiju zemlju često posjećuje u ljetnim mjesecima, a poznati supružnici s modnih pista roditelji su sina Anaca i jednogodišnje djevojčice Ariel.