SHOEBEDO i V.O.O.D.O.O

Modna formula za trendi jesen

31.08.2009 u 12:10

Bionic
Reading

Senzacionalna vijest za sve urbane trendsetere sportskog duha! ShoeBeDo i V.o.o.d.o.o imaju formulu za kul stil i ove jeseni. Uz vrhunske stvarčice inspirirane urbanim stilom života, začinjene retro štihom i miksom ludih boja, spremite se za nove izazove i pronađite naj look za ovu jesen

Nezaobilazni sastojci za dobitne kombinacije ove jeseni su trendi čizme na platforme i vrtoglave potpetice, a ostale otkačene krpice stvaraju magičan miks za curke ubrzanog životnog stila, kreativke i kulerice.

Jesenska kolekcija za dečke donosi raznovrsnost i osvježenje, a casual i urbani stil sa šubiduovskim pomakom zarazit će i najzahtjevnije.

Trebate lijek za predjesenski blues? Uđite u dućane ShoeBeDo i v.o.o.d.o.o., prepustite se zabavi, smijehu i dobroj mjuzi i provjerite urbani jesenski lifestyle paket začinjen brandovima Adidas Footwear, Art, Dr. Martens, Havaianas, Lacoste footwear, K-Swiss, Neosens, Nike Footwear, Paul Frank, Pepe Jeans, Quiksilver, Reebok, Replay, Roxy, Skechers, ShoeBeDo i Vans.