SAVJETI STRUČNJAKA

Modeli kupaćih kostima koji će najbolje pristajati damama iznad 50 godina

11.08.2020 u 12:44

Bionic
Reading

Imate li 50 godina ili više? Modni znalci savjetuju kako odabrati idealan kupaći kostim za cjelodnevna uživanja na plaži ili bazenu

Inspirirani primjerom modnih influencerica u petom desetljeću života, modni znalci savjetuju da se po pitanju kupaćih kostima ili bikinija ne povodite slijepo za trendovima već odaberete model koji će naglasiti najbolje od vaše figure, a istovremeno prikriti njezine nesavršenosti.

Damama s manjim grudima sugerira se odabir bikinija i kupaćih kostima koji će dodati potreban volumen na području prsiju poput modela s ravnim dekolteom, bikini topova bez naramenica, halter ovratnikom i detaljima volana.

U prekrivanju trbuha idealnim odabirom pokazat će se kupaći kostimi i bikiniji vosokog struka koji posebno naglašavaju noge, pritom ih čineći vizualno duljima.

Odlučite li se za model kupaćeg kostima s dodatkom remena, njime ćete naglasiti struk i obline te poboljšati izgled cjelokupne figure.

Damama s većim grudima modni znalci sugeriraju odabir kupaćih kostima i bikinija s gornjim dijelom koji pruža jaču podršku grudima. Odabirom modela s V-izrezom dekoltea vizualno ćete produljiti vrat i izgledati više stilizirano.

Kada je riječ o trendovskim bojama i printovima, preporuča se da izbjegavate upečatljive primjerke i odaberete modele kupaćih kostima i bikinija prigušenih i klasičnih boja poput crne, a poželite li naglasiti preplanuli ten idealnim odabirom pokazat će se modeli u plavoj ili tirkiznoj boji.