BEATRICE BORROMEO

To se zove wow efekt: Supruga monegaškog princa sve je zasjenila u ovom izdanju

01.03.2023 u 10:53

  • +4

Beatrice Borromeo

Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od najljepših i, po mnogima, najbolje odjevena aristokratkinja na svijetu ne propušta revije modne kuće Dior, a na posljednjoj u nizu ukrala je pozornost upečatljivim izdanjem u duhu 50-ih

Modna suradnja Beatrice Borromeo i modne kuće Dior na čelu s dizajnericom Marijom Grazijom Chiuri duga je i uspješna. Nakon što je krajem siječnja svjetlo dana ugledala Diorova kampanja s Borromeo u glavnoj ulozi, ova poznata Talijanka uveličala je novu reviju brenda na kojoj je Chiuri predstavila ready-to-wear novitete za sezonu jesen/zima.

Godine 2021, prestižni magazin Tatler imenovao ju je 'pripadnicom europske kraljevske obitelji s najviše stila' zahvaljujući brojnim besprijekornim izdanjima, a na novoj reviji Diora plijenila je pozornost u stajlingu inspiriranom modnom erom 50-ih.

  • +34
Dior Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Savršeno krojenu kombinaciju širokih hlača i topa golih ramena na dvoredno kopčanje, lijepa Talijanka učinila je senzacionalnom zahvaljujući efektnim dodacima.

Duge rukavice od kože, veliki šešir, ogrlica s privjeskom srca samo su neki od dodataka koji su lijepoj Talijanki pomogli podići jednostavan stajling na novu razinu.

  • +47
Poznati na reviji Diora Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia