GDJE SU NESTALE BOJE

Moda u Saboru: crno-bijeli svijet novih zastupnica

20.10.2016 u 17:23

  • +2

Crno-bijeli svijet mode u Saboru

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Bionic
Reading

Vlada je konstituirana, primopredaja vlasti obavljena, a saborske klupe vrve nekim starim, ali i novim licima, baš kao i stajlinzima zastupnica koje je teško ne primijetiti

Sve češće zastupnice u Saboru plijene pažnju modnim odabirima pa su se neke od njih i danas, na prvoj sjednici potrudile i odjećom pokazati ozbiljnost i stav.

SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac na prvu je sjednicu Sabora stigla u vrlo elegantnom, potpuno monokromnom izdanju. Bijelu haljinu od tople tkanine, idealne za ovakav kišni dan, upotpunila je jaknicom koja ima naglašene crne porube.

Crne je štikle kombinirala tako da odgovaraju pojasu s mašnom na struku, a kosu opet povezala u praktičnu punđu.

Iz suprotnog tabora, odnosno HDZ-ova predstavnica s područja Makarskog primorja Dragica Roščić na prvu sjednicu Sabora nakon formiranja nove Vlade također je stigla u crno-bijeloj kombinaciji. Bijelu suknju i duži kaput složila je na bluzu s monokromnim printom i odlučila se za klasičnu crnu torbu.

Uz Dragicu Roščić, nova zastupnica u tek osnovanoj, 14. Vladi po redu, na sjednicu je došla i njezina stranačka kolegica Majda Burić. Najmlađa kandidatkinja s HDZ-ove liste dolazi iz Ravne Gore, a za dolazak na sjednicu kombinaciju s crnim hlačama i bijelom košuljom, koja je ukrašena tankim šalom svezanim u mašnu, upotpunila je torbom u crvenoj i zelenoj boji, a sve zajedno jako podsjeća na klasične Guccijeve modele.