STIL ZA PET

Mnogi bi se mogli ugledati na Bojanu Gregorić Vejzović

14.12.2013 u 20:32

  • +27

Jana Voda s Porukom podržala humanitarnu akciju za najdraže kućne ljubimce

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jana

Bionic
Reading

Humanitarni party organiziran radi priklupljanja donacija za kućne ljubimce bez doma, privukao je brojna poznata lica, a među njima se posebno isticala Bojana Gregorić

U sklopu popularnog zagrebačkog Fuliranja održan je humanitarni party koji je bio savršena prilika da se kao pojedinci angažiraju svi i pomognu na licu mjesta te uz dobru zabavu prikupe donacije u potrepštinama, hrani, igračkama ili simboličnom novčanom iznosu za udruge Šapica i Rina za liječenje napuštenih pasa i mačaka.

Jana voda s porukom se svojom inspirativnom misijom priključila i ovoj humanitarnoj akciji te ponukala sve prisutne da učine malu stvar za veliko dobro djelo.


Svoju podršku i donaciju došle su dati i Bojana Gregorić, Ana Maras, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević ili sestrinski duo Boudoir, Iva Mihalić te mnogi drugi. Glumica Bojana Gregurić stigla je skockana od glave do pete, a na sjajnom stajlingu i izgledu pozavidjeli bi joj mnogi. Iako odjevena od glave do pete u crno, Bojana je pokazala da joj modne kombinacije idu kao od šale - moderan crni kaput, šešir s obodom, velika crna torba te šal - i bila je i više no spremna za izlazak.

U pomoć je priskočio najomiljeniji zagrebački gastronom i kuhar Radovan Marčić, naše multitalentirane glumice i velike ljubiteljice životinja - Maja Posavec, Iva Visković i Ivana Rushaidat te bend Chishche Lishche s gostima iznenađenja.

Maja Posavec, Ivan Đuričić, Hrvoje Kečkeš, Mario Mirković i Luka Petrušić svojim su nastupima razveselili sve one koji su se odazvali ovoj akciji i napravili dobro djelo za naše male čupave prijatelje.