SVIMA JE MOTIVACIJA

Mjesec i pol nakon porođaja, Ana se hvali trbušnjacima

13.10.2015 u 19:51

Bionic
Reading

Glumica Ana Gruica i Hrvoje Šalković krajem kolovoza dobili su sinčića Marata Ivana, a kako je lijepa mama imala zavidnu liniju i prije trudnoće, odlučila je što prije vratiti tijelo u formu

Iako nisu svi komentari zbog njenog povratka u teretanu mjesec i pol dana nakon porođaja pozitivni, Ana Gruica ne da se smesti pa objavljuje svoje fotografije i daje ideje kako se zdravo hraniti.

'Zadovoljna!!! 12 dana discipline (ne računajući nedjelju jer sam ručala van režima i par kockica čokolade preko tjedna zbog šećernog deficita) rezultati su vidljivi. Oko tri kg izgubila, tijelo dobiva formu, stari trbušnjaci se naziru... Eat yourself!' ponosno je napisala glumica uz objavljenu fotografiju.

Dobila je i puno pozitivnih komentara pa su joj druge žene napisale kako je velika motivacija te će i same početi vježbati, a Ana je dobila i nekoliko savjeta. Tako je jedna žena napisala da dok je ona zadovoljna sobom, i dijete će biti zadovoljno, dok je drugi savjet bio da pusti dugu kosu jer uz tako lijepu liniju takva frizura najbolje joj odgovara.

Sretna mama Ana preko svog profila na Facebooku rado dijeli i savjete o zdravoj prehrani pa je tako napisala i jedan recept uz prijedlog za prirodni sok.

Puno prirodnih sokova (jabuka, mrkva, cikla i kombinacija). Salata matovilac i rukola kao uzina. I jedan sjajan recept za...

Posted by Ana Gruica on 10. listopad 2015