ZGODNA MAMA

Komplimenti pljušte sa svih strana: Izabel Kovačić pokazala kako izgleda samo dva tjedna nakon poroda

31.10.2020 u 09:29

Bionic
Reading

Iako je prije svega 15 dana na svijet donijela svoje prvo dijete, sina Ivana, kojeg dijeli s nogometašem Mateom Kovačićem, poduzetnica Izabel Kovačić izgleda besprijekorno

Kao i uvijek, dotjerana od glave do pete u nekim od najpoznatijih svjetskih dizajnerskih brendova, novopečena mama Izabel Kovačić pokazala je brojnim obožavateljima kako izgleda samo dva tjedna nakon rođenja svog sinčića Ivana.

Vlasnica i osnivačica brenda Lunilou, spremno je pozirala u crnom od glave do pete u svom zagrebačkom sjedištu tvrtke. Novi ured u centru Zagreba, njezina je omiljena adresa, te tamo odlazi kad ulovi malo vremena između brige o malenom.

Na sebi je imala kožnu Zara haljinu iz zadnje kolekcije, Bottega Veneta torbicu, a sve je zaokružila robusnim čizmama istog dizajnera koje su najpoželjniji komad ove sezone. Svoju prepoznatljivu bujnu plavu kosu, ovoga je puta stilizirala u mini kovrčama s kojima je postigla još ležerniji look.

'Gospodin Kovačić je iznimno sretan što ima ovako divnu i dobru ženu', 'Kakva kosa', 'Prekrasna si', samo su neki od brojnih komentara na objavu koja je zaradila preko 18 tisuća 'lajkova'.

Inače, Izabel je nedavno kratko progovorila o svojoj novoj životnoj ulozi i kazala: ‘Imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet’.

Izgleda da već sada, samo dva tjedna nakon što je donijela na svijet svoje prvo dijete, organizirana i sposobna gospođa Kovačić uspješno balansira između privatnih i poslovnih obveza.

Nedavno je tako predstavila novu liniju proizvoda iz svog brenda. Uz dječju odjeću, sada proizvodi posteljinu za mališane od ekološki prihvatljivih, organskih materijala.