NENADMAŠNA CHRISTIE

Mislite da trendi traperice nisu za dame iznad šezdeset? Pogledajte kako ih nosi slavna ljepotica

14.05.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Lijepa Christie Brinkley, koja je ove godine proslavila 67. rođendan, na radost svojih brojnih obožavatelja na društvenim mrežama ne prestaje oduševljavati svojim nadahnutim stajlinzima, ali i izdanjima u bikiniju

Legendarna manekenka koja je žarila i palila modnom scenom u 80-ima, prkosi godinama svojim mladolikim licem i skladnom figurom.

Zvijezda modnog svijeta poznata i po spotu 'Uptown Girl' svojeg bivšeg supruga glazbenika Billyja Joela, izgleda fantastično u sedmom desetljeću, a tajnu mladolikosti pripisuje zdravom načinu života, vegetarijanskoj prehrani i redovitim bavljenjem sportom.

Dugonoga plavuša na svoj je Instagram profil postavila fotografiju u trendi proljetnom stajlingu za koji je pobrala samo komplimente.

Christie je bez greške iskombinirala košulju na vezivanje u svijetloplavoj nijansi s cool trapericama s modernim rupama na koljenima, a outfit kojem je teško pronaći manu dodatno je nadogradila mladenačkom, slojevito ošišanom frizurom i s malo make upa.

  • +3
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Upravo su topovi i košulje u svijetloplavoj nijansi jedna od najpoželjnijih alternativa klasičnoj bijeloj košulji ovoga proljeća i ljeta, a genijalno se slažu s trapericama - baš kako je to pokazala 67-godišnja Amerikanka.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu, Brinkley ispričala da se i dalje namjerava fotografirati u kupaćem kostimu.

'Objavljujem te fotografije jer mi se mnoge žene javljaju i zahvaljuju govoreći da sam promijenila način na koji ljudi razmišljaju o nečijoj dobi', rekla je Christie. 

Otkrila je da joj je drago da su se danas ipak neke stvari vezane uz žensku ljepotu promijenile na bolje.

'Nekad su mnogi mislili da žena u dobi iznad 30 godina ne treba imati kosu dulju od ramena ili nositi suknju iznad koljena. Za mene je to uvijek bilo limitirajuće', rekla je proslavljena manekenka.