COOL STAJLINZI

Presladak prizor: Mama Irina Shayk i kćerkica Lea modno se uskladile u trendi balonerima

14.05.2021 u 09:33

Bionic
Reading

Ruska manekenka Irina Shayk svaki slobodan trenutak provodi s kćerkicom Leom de Seine iz veze s holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom

Proslavljena manekenka koja je ostvarila impresivnu karijeru uvijek je sjajno odjevena, a čini se da je ljubav prema modi prenijela i svoju četverogodišnju mezimicu.

Irina se uputila u šetnju s plavokosom slatkicom koju odgaja s Bradleyjem, usprkos prekidu veze i zaruka, te su su svi primijetili kako su se dvije stajliš dame odlično uskladile.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Baloneri su neprolazni modni klasik koji svaka trendseterica ima u ormaru i dobra su modna investicija pa ne čudi da ih mnoge slavne zaljubljenice u modu, poput Angeline Jolie, obožavaju i rado nose u brojnim prigodama.

Lijepa brineta izgledala je prelijepo u elegantnom baloneru (Boss) i ravnim sandalama s remenčićima istog brenda dok je njezina jedinica bila preslatka u istoj, dječjoj inačici balonera, suknjici od ružičastog tila, čarapama boje senfa, srebrnim balerinkama na kopčanje i trendi ribarskim šeširićem s prepoznatljivim uzorkom Burberryja.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina je svoj dnevni look upotpunila kosom podignutom u rep, sunčanim naočalama Ray-Ban i sivom zaštitnom maskom.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency

Inače, u ranijem intervjuu 35-godišnja Ruskinja otkrila je da je zbog pandemije postala sklonija modnom eksperimentiranju.

'Prije sam uglavnom nosila tamne boje, ali sad primjećujem da mi, kad odjenem nešto u boji, to podigne raspoloženje', rekla je poznata manekenka.