Novi ORNEL

Miris i mekoća koji vas odvode u neku drugu dimenziju

02.09.2019 u 09:38

Bionic
Reading

Najmirisniji Ornel svih vremena učinit će da se zaljubite u svaki svoj korak. Godišnja doba uvijek donose nešto novo. Mirise, okuse, trenutke. Kažu da je miris nešto specifično što pamtimo i što nas uvijek vraća u neki trenutak ili podsjeća na dragu nam osobu ili mjesto

Postoji onaj prekrasan trenutak kad nam netko zamiriše u prolazu ili u našoj svakodnevnoj okolini, a znamo da se ne radi o parfemu jer taj miris nije napadan, neugodan, već sve suprotno. Miris omekšivača. To je onaj miris koji puno govori o nama i o načinu na koji njegujemo svoje omiljene modne komade odjeće.

Novi Ornel je upravo sve to. Raskošniji nego ikad, najmirisniji Ornel svih vremena. Jer Ornel je više od samog proizvoda i ambalaže, on je pojam za mekoću i miris već više od 40 godina i svoju tradiciju kvalitete uvijek iznova potvrđuje potrošačima.

Već poznate mirisne varijante, lidera među omekšivačima, Ornela - Calming, Violet, Golden dream i druge, od sada su obogaćene i mirisom iz organskih eteričnih ulja. Njihova je učinkovitost i djelotvornost poznata od davnina. Koriste se zbog svog blagotvornog djelovanja na um, tijelo i dušu. Novi Orneli sadrže 100% organska eterična ulja koja potječu od biljaka uzgajanih bez pesticida ili drugih umjetnih dodataka. Ona su potpuno vegan friendly i GMO free. Zanimljivo je i da uporaba novog Ornela potiče brže sušenje rublja i olakšava, svima mrsko, glačanje.

  • +2
Ornel Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR_FERINA

Ornel definitivno privlači pažnju i njeguje osjetila, vaše rublje će biti još mekše i mirisnije. Ornel Calming, Violet, Golden Dream, Jasmine&Cotton, samo su neki od senzualnih nota koje će svačiji ormar i dom učiniti oazom najljepših mirisa. Svaki je priča za sebe, svaki je poseban na svoj način, svaki je s ljubavlju pažljivo pretočen u mirisne kreacije koje već generacijama osvajaju potrošače. Kad sve oko nas zamiriše, nekako je sve ljepše, jer male stvari čine veliku razliku, a najmekši dodir i dugotrajan miris, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Više informacija potražite na linku.