PRIRODNA LJEPOTICA

Mirela Forić pokazala lice bez šminke

21.02.2013 u 15:57

Bionic
Reading

Na predstavljanju novog proizvoda L'Oréal Paris pažnju su privlačile zanosne Mirela Forić Srna i Iva Balaban, koje, gdje god se pojavile, ne mogu proći nezapaženo

L'Oréal Paris predstavio je novi proizvod za borbu protiv bora, Revitalift Laser Renew, a novosti iz svijeta kozmetike nisu propustile niti poznate dame iz društvenog života.

Dolazak nove linije protiv bora oduševio je i naša brojna poznata lica poput Ive Balaban, Iris Androšević i Mirele Forić Srna. Poznata fotografkinja Vladimira Spindler i spisateljica Sanja Pilić također su došle na ekskluzivno predstavljanje ovog vrhunskog proizvoda, a pridružila im se i Tihana Harapin Zalepugin. Sve su priznale kako jako brinu o svojoj koži i za nju biraju samo najbolju njegu.


Decentno odjevene, Iva Balaban i Mirela Forić još jednom su pokazale kako, gdje god se pojavile, ne mogu proći nezapaženo, a njihov modni stil i ovoga puta je bio besprijekoran.

Supruga nogometaša Darija Srne, Mirela Forić, u modnome svijetu sve je prepoznatljivija po istančanom modnom ukusu, a svoje zavidno modno znanje pokazala je stigavši odjevena u crnu poluprozirnu suknjicu te šarenu košuljicu.

Iva Balaban odlučile se pak sa pravi damski zimski stajling. Ovoga puta Mirela je pokazala i lice bez šminke, te tako dokazala kako je doista prava prirodna ljepotica, a istančani modni look upotpunila je jednostavno raspuštenom plavom kosom.