PROMIJENILA IMIDŽ

Ministrica Žalac osvježila izgled novom frizurom

23.02.2017 u 13:31

  • +2

Gabrijela Žalac

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Gabrijela Žalac, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, na sjednici Vlade, održanoj ovoga puta u Sisku, odlučila se za promjenu imidža

Gabrijela Žalac svoju je tamnu kosu posvijetlila pramenovima, a lepršavost frizure dodatno su naglasili lagani valovi koji su već neko vrijeme apsolutni trend.

Na sjednici Vlade ministrica se pojavila u crnom sakou i suknji s bijelim detaljima, osvježivši stajling velikim naušnicama i odgovarajućom ogrlicom.

Naš modni kritičar Fashion Guru već se dotaknuo njezinog imidža, poručivši joj kako bi trebala razmisliti o promjeni frizure.

'Gabrijela Žalac neka smanji malo doživljaj što se tiče make-upa i boje kose. Manje agresivna šminka i svjetlija nijansa kose, a ne ova u stilu Morticije Adams, neće joj škoditi, dapače malo će omekšati njezin look', kazao je u svom stilu Fashion Guru.

Inače, mlada ministrica rođena 1979. i ima troje djece, na mjesto ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije došla je s pozicije direktorice Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.

Žalac je obavljala i dužnost pročelnice Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i EU poslove Vukovarsko-srijemske županije, a u svibnju prošle godine, na prijedlog Hrvatske zajednice županija, izabrana je u Odbor za praćenje Operativnog programa 'Konkurentnost i kohezija'.