odličan komad

Mini, midi ili maksi, nije važno - traper suknja nosiva je godinama: Ovako je kombinirajte i sigurno nećete pogriješiti

22.06.2022 u 07:59

Bionic
Reading

Lake za kombiniranje i tako jednostavne za nošenje – traper suknje, uz bezvremenske traperice, jedan su od najpopularnijih predmeta u garderobi. No kako bi vaš stajling bio besprijekoran u svakoj prilici i sezoni, ovi savjeti dobro će vam doći

Traper suknje su svestrane i praktične, doista savršen modni komad nosiv iz sezone u sezonu. Bilo da se radi o mini, midi ili maksi varijantama, vješto odolijevaju trendovima, a da bi dobro izgledale u svakoj sezoni, potrebno je samo vješto prilagoditi modne dodatke.

Mini traper suknja

Traper suknje mini duljine trenutno slave veliki modni povratak, bilo da se radi o modelu A-kroja koji sjeda na samom struku i vrlo laska figuri, bilo modelu niskog struka, popularnom u 2000-ima. U svakom slučaju, nevjerojatno ih je lako stilizirati; bez obzira radi li se o običnoj bijeloj majici, sakou, bluzi ili džemperu, uz ovu traper suknju ide gotovo svaki gornji dio, pogotovo ako se rubovi gornjeg dijela potpuno ili djelomično uvuku ispod pasice suknje. Za elegantan izgled vrijedi sljedeće: što je kraća, cipele moraju biti ravnije i gornji dio tijela što više pokriven.

Midi traper suknje

Traper suknja midi duljine savršena je alternativa za one koje se ne osjećaju ugodno u kratkim varijantama. Budući da seže do koljena ili čak malo dulje, izgleda 'dotjerano' i može se savršeno uklopiti u uredski stajling, pod uvjetom da je u tamnoj boji. Što se tiče izbora cipela, pravilo je jednostavno: ljeti uz midi traper suknje nosimo natikače i sandale, a zimi čizme preko koljena i gležnjače, što kreira prilično cool look. Cipele nosive uz ovu suknju svakako bi trebale imati barem malu potpeticu.

Maksi traper suknja

Traper suknja maksi duljine rezervirana je za nešto sofisticiraniji izgled. Budući da čvrsta tkanina može vizualno učiniti donji dio tijela kraćim i nije uvijek laskava za siluetu, najbolje je odabrati model u s malim prorezom koji će suptilno otkriti noge i dati ležerniji prizvuk. Struk bi trebao biti vidljiv, što znači da je košulju, džemper ili bluzu najbolje ugurati u pojas suknje.

Kako kombinirati traper suknju?

Ljeti gotovo da nema ograničenja po pitanju kombinacija s traper suknjom. Bluza ili majica s japankama, sandalama ili tenisicama - gotovo da nema ograničenja u mogućnosti stiliziranja u toplom dijelu godine. Za ležeran, ali chic stajling posegnite za toplom i odgovarajućom vesticom, a za nešto elegantniji izgled uvijek će dobro doći bijela košulja i natikače na petu.

Kraća traper suknja u kombinaciji sa sakoom i sandalama visokih potpetica neodoljivo priziva duh 90-ih i izgleda uvijek laskavo. Za smireniji izgled dodajte sako, a za dnevnu varijantu posegnite za ravnim natikačama i košuljom koju ćete ugurati u pojas suknje.

Traper suknja također predstavlja sjajnu modnu investiciju jer je savršeno nosiva u proljeće i jesen. U hladnijim danima možete je nositi uz tajice, a po pitanju cipela uvijek treba odabrati zatvorene modele - čizme, gležnjače, salonke i tenisice prvi su izbor u proljeće i jesen. Kombinirajte je uz majice, košulje i džempere, a midi modeli odličan su izbor za to da suptilno naglasite noge i pritom zadržite udobnost.

Zimi su na cijeni slojeviti stajlinzi, a sigurno ćete obožavati one koji uključuju midi suknje i čizme. Dodajte zakopčanu bluzu i kaput i - spremni ste za sve dnevne izazove.