IZAZOVNE I SLAVNE

Mini bikiniji koji će vam uljepšati dan

04.07.2014 u 09:56

  • +5

Poznati u bikiniju na odmoru

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavni se uvijek trude biti drukčiji i vole biti zapaženi u okolini – eh, neki će tako izazivati modom, neki ljepotom, a neki jednostavno kontroverznim ponašanjem. Pogledajte kako to rade po svjetski razvikanim plažama

Lako je nabaciti haljinu s kakvim slavnim potpisom i demonstrirati glamur, a kako se nametnuti u badiću kad su plaže prepune zgodnih cura?

Nađu slavne dame nađu način, pogledajte samo američku glumicu Bellu Thorne koja si je priuštila bijeli badić – čitajte: prozirni kad izađe iz vode. Ili Ashley Tisdale u minijaturi s uzorkom leoparda.

Adriana Lima ima sasvim čedan mini bikini, zeleni, ali ona izgleda tako dobro da joj doista ne treba čudotvorni badić da bi bila kraljica plaža.

A onda se pojavi najpoznatija britanska manekenka, Cara Delevigne, samo u gaćicama, golih grudi, i ne zanima je tko je (ne) gleda, bezbrižna je u toplesu i mnogi bi rekli 's punim pravom'.

Onda se tu ovog ljeta nametnula i supruga StevenaGerarda, Alex, koja je gotovo svaki dan na Ibizi imala novu bikini pikanteriju, a sve su to paparazzi marljivo bilježili.

Pogledajte ih sve!