zgodnija nego ikada

Minea naprosto sjaji, fanove je zbog frizure podsjetila na pop zvijezdu iz osamdesetih

27.11.2021 u 15:30

Bionic
Reading

U predblagdanskom razdoblju mnogi se spremaju za domjenke, zabave što iziskuje dotjerivanje i u svoj izgled unašanje stylish promjenu. Pjevačica i voditeljica to čini svako malo čini zbog poslovnih angažmana. Zadnji 'look' je mnoge oborio s nogu

Renata Končić Minea nedavno je svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu je skratila i dodala šiške zbog čega je dobila puno komplimenata, a s kojima se sad poigrava. Pozirala je u sportskom izdanju, a u opisu fotografije opisala da je 'malo raščupana'.

Pratiteljima naravno, nije dugo trebalo da reagiraju. 'Primjer lijepe i prirodne žene', 'Ti si uvijek divna', 'Jednostavno prekrasna', bili su samo neki od komplimenata. Neki su je usporedili i bitanskom pjevačicom koja je žarila i palila osamdesetih, Kim Wilde. Minea je ranije izjavila kako prihvaća sebe takvu kakva je te da 'u pozitivnom kontekstu vješto ‘iskorištava" iskustvo, mudrost, znanje i sve što su joj donijele protekle godine.

Cijele godine naprosto blista. Vrlo je tajanstvena kad je riječ o njezinom ljubavnom životu. Prije nekoliko mjeseci je otkrila samo kako u njezinom životu uvijek postoji poseban muškarac. Dodala je kako može reći da je ispunjena po svakom pitanju.

  • +4
Renata Končić Minea Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL