ISKRENO O SVEMU

Renata Končić Minea: 'Veliki sam gurman i cijeli svoj život vodim bitku s kilogramima'

07.03.2021 u 18:19

Bionic
Reading

Iako je karijeru započela u glazbenim vodama, Renata Končić Minea dugi niz godina radi i kao voditeljica. U ovom se poslu odlično snašla pa joj je prije šest godina ponuđen posao voditeljice emisije 'IN magazin' na Novoj TV koju i danas s jednakom ljubavlju vodi. Zahvaljujući tome koronavirus na nju nije utjecao kao na većinu estrade. Na temu pandemije, posla i ljepote Minea je progovorila za Večernji list

Na malim ekranima u ulozi voditeljice Renatu Končić Mineu smo imali prilike gledati u emisijama 'Radna akcija' te 'Dom iz snova' koje su joj posebno prirasle srcu, a proteklih godina zaštitno je lice emisije IN magazin. Lijepa pjevačica i voditeljica otkrila je u intervjuu za Večernji list kako ne može vjerovati da već šest godina vodi ovu popularnu emisiju.

Minea je također priznala kako je tijekom godina dobivala razne ponude konkurentskih televizija, no s Nove TV, gdje je i započela svoje prve voditeljske korake, ni u jednom trenutku nije poželjela otići. Upravo zahvaljujući voditeljskom poslu, Minea danas ne mora brinuti za svoju egzistenciju, što ne možemo reći za veliki broj njenih kolega glazbenika koji još uvijek čekaju popuštanje mjera.

Pjevačica i voditeljica otkrila je i što misli o trendu nerealne ljepote koja je zavladala društvenim mrežama. Kako kaže, komplimenti joj gode, no obožavateljima se trudi prikazati onakvom kakva je.

'Naravno da svi mi imamo prste u svojim fotografijama i trudimo se ispraviti neke male nedostatke koji nam smetaju, ali nisam pobornica teških fotošopova i zavaravanja ljudi. Dosta sam iskrena prema svojim fanovima, naravno da pokoju sitnicu popravim, ali ne vidim smisao pretjeranog uređivanja jer će me ti ljudi kad-tad negdje vidjeti i uživo', rekla je Minea.

Voditeljski posao zahtjeva i konstantnu brigu o izgledu. Iako je tijekom godina često muku mučila s kilogramima, Minea je pronašla ravnotežu u svojoj prehrani, a trudi se i redovito vježbati.

'Poznata sam kao osoba koja je veliki gurman, koja jako voli kuhati i koja cijeli svoj život vodi bitku s kilogramima. S vremenom sam prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest. Zadnjih godina znam što smijem jesti, a što ne. Nema nekih konkretnih dijeta, ali trudim se jesti zdravo. Uz to idem i na vježbanje tri puta tjedno otkako su se otvorile teretane. Prije toga išla sam tri puta tjedno na Jarun i kombinirala brzo hodanje s trčanjem. To me spašavalo u pandemiji, pronašla sam svoj ispušni ventil. Kad se opustim s prehranom i tjelovježbom, to se na meni odmah vidi, ali ima mjeseci u godini kad si dam oduška', iskrena je Minea.

  • +6
Renata Končić Minea kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL