predah može početi

Minea je stigla na odmor, javila se s morske adrese gdje će se brčkati i sunčati narednih dana

19.08.2021 u 15:05

Bionic
Reading

Jedna od publici omiljenijih pjevačica i voditeljica 'InMagazina' na Novoj TV ljetovat će u Dalmaciji. Doputovala je u Orebić i pokazala kako joj izgleda smještaj i sebe u opuštenom izdanju, u kratkim hlaćicama i zaradila samo pohvale na račun vitke linije

Gotovo svaki dan Renata Končić Minea dijeli fotografije na Instagramu i dobiva komplimente za svoj izgled, a tako je bilo i ovog puta gdje su joj noge u prvom planu. I naravno ništa bez osmjeha na licu.

'Obožavateljima se trudim prikazati doista onakvom kakva jesam. Naravno da svi mi imamo prste u svojim fotografijama i trudimo se ispraviti neke male nedostatke koji nam smetaju, ali nisam pobornica teških fotošopova i zavaravanja ljudi. Dosta sam iskrena prema svojim fanovima, naravno da pokoju sitnicu popravim, ali ne vidim smisao pretjeranog uređivanja jer će me ti ljudi kad-tad negdje vidjeti i uživo', kazala je ranije za Večernji list.

Televizijska voditeljica i pjevačica potaknuta primjerom brojnih poznatih Hrvatica, nedavno je pokazala svoje prirodno izdanje i lice bez šminke i pokušala potaknuti sve žene da zavole i češće pokažu svoja vlastita izdanja bez šminke. 'Prirodna žena. I mali podsjetnik da je od krpica i šminke, borica ili vitke linije, puno važnije ono što dolazi iznutra. Podrška za sve prirodne žene', poručila je tada Minea.