MODA U SABORU

Milanka Opačić modno ne griješi: Opet ima dobar stajling

14.10.2016 u 20:42

  • +4

Moda u Saboru

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Maček

Bionic
Reading

Zastupnici stranaka izabrani u 9. saziv Sabora održali su svoje sjednice u klubovima zastupnika, a političarka Milanka Opačić još se jednom pojavila u svom prepoznatljivom outfitu pa je bila zapažena u zelenoj haljini

Nekadašnja ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić na SDP-ovu sjednicu kluba zastupnika stigla je u predimenzioniranoj zelenoj haljini i ostala vjerna svojem modnom izričaju. Haljini zelene boje, kakve inače rado nosi, dodala je tek klasične crne štikle i od nakita odabrala sat pa još jednom pokazala kako stilom zna zaobići konzervativno odijevanje bez kršenja protokolarnih pravila u Saboru.

No nije se jedino Milanka Opačić odlučila za netipičan stil odijevanja među našim političarima. Njezin stranački kolega i bivši ministar financija Boris Lalovac odijelo je zamijenio ležernijom odjećom i uz košulju odabrao traperice. Političari poput Branka Grčića, Mihaela Zmajlovića ili Domagoja Ivana Miloševića odbacili su pak kravate.

Aktualna ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić također je imala izražajan stajling, a sve zbog crvenih štikli koje je uparila s jaknom i košuljom u istoj boji.

Nešto drugačijim modnim stilom svakako se izdvojio i aktualni ministar kulture Zlatko Hasanbegović, a zapravo je ostao vjeran sebi. Kombinirao je tako sive chino hlače s bijelom košuljom i tamnoplavim sakoom.