SEVERININ MENADŽER:

Milan sina može viđati kada god poželi

17.10.2012 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon što je prekid veze Severine i Milana Popovića u medijima odjeknuo poput bombe, srpski poduzetnik za Story je otkrio da će Aleksandar uvijek biti njegovo dijete te da će se za njega uvijek brinuti i pomagati mu, a Severinin menadžer Tomica Petrović u Storyju je demantirao mogućnost da će Severina tu situaciju rješavati na sudu

'Aleksandar je moje dijete i ja ću se uvijek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno, po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog djeteta', rekao je 47-godišnji srpski poduzetnik Milan Popović za Story

U istom pomirljivom tonu nešto više o cijeloj situaciji ispričao je i Severinin menadžer Tomislav Petrović, odlučno demantirajući mogućnost da će 40-godišnja pjevačica tu situaciju rješavati na sudu.

'Severina nije razmišljala o angažiranju odvjetnika, alimentaciji ili skrbništvu. To joj uopće nije na pameti. Ona i dalje stoji pri tome da su Milanu njezina vrata uvijek otvorena i da sina može viđati kad god poželi. U skoroj budućnosti oni bi trebali porazgovarati o svemu i riješiti bitna pitanja oko njihova sina', objasnio je Severinin menadžer za Story te još jednom dodao da Severina nema razloga angažirati odvjetnika.

Severinin menadžer potvrdio je i da Milan nije vidio sina dva mjeseca, unatoč tome što Slovenske novice tvrde da je posljednji put poletio iz Splita 30. kolovoza, nakon navodnog zajedničkog krstarenja po Jadranu, što bi značilo da je prošlo tek nešto više od mjesec dana od posljednjeg trenutka kad je vidio sina do njegova krštenja 2. listopada u Rijeci.

'Severina u razdoblju od 20. kolovoza nadalje nije ni bila u Splitu, a s obzirom na to da Milan u Marini Kaštela ima jahtu, razlog njegova dolaska moglo je biti bilo što', rekao je Petrović te dodao da se par posljednji put vidio 17. kolovoza, kad je Severina otišla iz Splita jer je idući dan u Vodicama imala zakazan koncert. Nakon toga Severina se zaputila na kratki odmor u Zadar.

Milan je za Story otkrio da je intervju za srpsku Gloriju, u kojemu je navedena njegova izjava da je Aleksandrovo rođenje unaprijedilo njihov zajednički život i da bi on i Severina htjeli imati još mnogo djece te razmišljaju o posvajanju, u potpunosti izmišljen te da je cijeli slučaj u rukama odvjetnika.

Od prekida sa Severinom Milan dane provodi sam u svom kafiću u Beogradu, a postao je i predsjednik skupštine stanara u zgradi u beogradskoj Njegoševoj ulici u kojoj ima penthosue te stalno nešto preuređuje, izbacuje stari i donosi novi namještaj.

Severina pak uživa sa sinom u Zagrebu te privodi kraju snimanje novog albuma koji će se zvati 'Dobrodošao u klub', a Milan je sa svojim novim avionom u nedjelju sletio u Cambridge. Na upit planira li uskoro posjetiti sina, kako piše Story, Milan je jasno dao do znanja da njegova bivša zaručnica i sin uvijek mogu računati na njega.