ROČIŠTE TRAJALO TRI SATA

Milan sa suda izašao s osmijehom, odvjetnici šute

25.09.2013 u 13:50

  • +8

Severina i Milan na prvom ročištu

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

Bionic
Reading

Čak tri sata trajalo je prvo ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu gdje se Severina Vučković i Milan Popović bore za skrbništvo nad sinom Aleksandrom

Iako je Milan Popović sa suda izašao s osmijehom na licu, teško da se može zaključiti kako je nekome od roditelja malenog Aleksandra, za kojega se oboje na sudu i bore, zapravo do smijeha.

Nakon velike ljubavi čije je plod jednoipolgodišnji dječak Aleksandar, Milan Popović i Severina Vučković danas su imali prvo ročište kako bi se dogovorili o uvjetima skrbništva zajedničkog sina. Severina želi da se povjeri njoj, a Milan želi zajedničko skrbništvo.

Severina je stigla na Općinski građanski sud u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković i menadžera Tomice Petrovića, a Milan, kojega zastupa Ljubo Pavasović Visković, stigao je taksijem.

Ročište je trajalo nešto više od tri sata, a zbog zaštite djeteta postupak je održan u strogoj tajnosti, što nam je potvrdila i Severinina odvjetnica. 'Ne mogu vam dati nikakvu izjavu, postupak je tajan i za svaki sljedeći će se isključiti javnost. Nema izjave i nema ničega što se nas tiče', kratko je rekla odvjetnica Jadranka Sloković.