SEVERININ GALANTNI DEČKO

Milan Popović poklonio avion bivšoj djevojci!

30.12.2010 u 10:33

Bionic
Reading

Ako je suditi prema pisanju srpskih tabloida, Milan Popović vrlo je galantan prema svojim odabranicama

ako je televizijskoj voditeljici Katarini Šišmanović, s kojom je bio u vezi tijekom 2008. godine, poklonio avion, kojim je trebao sam pilotirati, pisao je beogradski Kurir.

Popović je trebao završiti obuku za pilota u Londonu, i to zajedno s tadašnjom djevojkom Katarinom.

'Milan je inače jako galantan i originalan, ali ova ideja je Katarinu oborila s nogu. Odlučio se za avion marke Lockhead Jetstar vrijedan nekoliko milijuna eura. To je avion koji posjeduju neke od svjetskih zvijezda poput Salme Hayek ili Willa Smitha', kazao je svojevremeno za Kurir neimenovani izvor, prijatelj para.

Popović se navodno ne voli medijski eksponirati i pokušao je sakriti vezu s Katarinom od očiju javnosti. Unatoč raskošnom poklonu, ta veza nije dugo potrajala i ona se prošle godine udala za slovenskog biznismena Dejana Kitića, koji joj je poklonio nešto skromniji dar – jahtu.

Severinu je upoznao na velikom partyju koji je priredio povodom svog rođendana, na kojem je poznata hrvatska pjevačica nastupala uz Harisa Džinovića. Na proslavi je bilo oko 250 probranih uzvanika, javili su srpski mediji, među kojima i Marijana Mateus, bivša supruga bivšeg nogometaša i trenera.

Zanimljivo je da je Severina, samo dan nakon nastupa na Popovićevom rođendanu u Beogradu, nastupila na Božićnom koncertu u zagrebačkom HNK, na kojem je nije pratio Slavko, a nakon koncerta je izjavila: 'Moja ljubav je tolika da, eto, jedva čekam da večeras dođem kući.' Iz današnje perspektive pitanje je je li se odgovor odnosio na Slavka ili Milana, u kojeg se, kako je sama priznala u intervjuu Gloriji, zaljubila 'čim ga je upoznala ili pet minuta kasnije...'