SVESTRANA LJEPOTICA

Mila Horvat odrađuje Brazil da ti pamet stane

20.06.2014 u 12:30

  • +7

Mila Horvat

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Ne samo sportskim voditeljskim umijećem, već i modnim stilom plijeni Mila Horvat pozornost ovih nogometnih dana. Osvrnuli smo se na neke njezine odlične modne iskorake kojima pomiruje sportsku udobnost i vrhunsku eleganciju

Svašta je Mila Horvat prošla posljednjih godinu i pol – na vrhuncu karijere i sveopće popularnosti dogodila joj se bolest, pa povratak na posao, pa opet bolovanje, da bi naposljetku spremna, mila i čila, dočekala događanja oko Svjetskog nogometnog prvenstva te sam Brazil odakle se za HTV javlja uživo.

Najprije je početkom lipnja pokazala sjajnu figuru u svečanoj, glamuroznoj čipkastoj haljini boje pudera s potpisom Matije Vuice. Bilo je to na dodjeli nogometnog Oscara u zagrebačkom hotelu Westin.

U Osijeku je baš uoči odlaska hrvatskih reprezentativaca na SP u Brazilu nazočila utakmici Hvatska – Mali na kojoj je sav prihod od ulaznica bio namijenjen obnovi slavonskih područja uništenih u poplavi. Tada je nosila odličan tamnoplavi kombinezon, elegantan, s blago mrkvastim hlačama, uz što je izvrsno pristajao elegantan, no opet dovoljno casual mornarski sako. Vrlo visoke štikle u boji pudera zaokružile su ovaj styling na najbolji mogući način.

Javljajući se uživo iz Sao Paula - tijekom utakmice Hrvatske i Brazila, sve je oduševila vinski crvenom haljinom. Mila crvenu boju voli nositi baš kad igra hrvatska repka, dok je s dinamovcima u – plavom.

Još jedan odličan dizajnerski modni izlet pokazala je upravo u Brazilu, kad je nosila crno-bijeli kombinezon s hrvatskim potpisom Hippy Garden

Pogledajte u čemu nas je lijepa voditeljica oduševljavala posljednjih mjesec, dva.