DUGE NOGE ZA GLEDANJE

Mia Begović zna što je seksi poziranje

04.02.2014 u 14:05

  • +11

USSPA salon

Izvor: Promo fotografije / Autor: USSPA salon

Bionic
Reading

Posjetiteljima je predočeno kako USSPA bazeni nude potpuno opuštanje u toploj vodi, a ujedno su prilagođeni postavljanju u bilo koju prostoriju svakog doma, kao i u dvorište

Prvi izložbeni USSPA salon svečano je otvorio svoja vrata javnosti u subotu, 1. veljače, u Zagrebu. Glamuroznim otvorenjem hrvatskom tržištu se predstavio jedan od najluksuznijih svjetskih brandova koji zadovoljava potrebe svakog razmaženog hedonista.

Vrhunski svjetski brand USSPA napokon je dobio i zastupništvo u Hrvatskoj. Luksuzni bazeni zagrebačkoj publici predstavili su se uz prisutstvo mnogih pripadnika visokog zagrebačkog društva. Otvorenje je posjetila i Mia Begović, akademska glumica na glasu kao žena koja želi i zna uživati u životu, pogotovo onom luksuznom. 'Health and spa spaja zdravlje i užitak, a smatram da su USSPA bazeni savršen spoj jednog i drugog', rekla nam je Mia.

Posjetiteljima je predočeno kako USSPA bazeni nude potpuno opuštanje u toploj vodi, a ujedno su prilagođeni postavljanju u bilo koju prostoriju svakog doma, kao i u dvorište. Tako nude savršeni spa užitak bez obzira na to želite li u njemu uživati i usred zime i to na otvorenom. Jedinstvenog dizajna i kvalitete, USSPA bazeni dokazali su se kao vrhunski luksuzni europski brand cijenjen u cijelom svijetu.

Otvorenju je nazočio i gospodin Pavel Hrdlička, marketing manager USSPA iz Češke koji je rekao da je glavni moto firme kvaliteta bez kompromisa.


Okupljenima je nešto više o svemu što nudi USSPA rekao zastupnik za Hrvatsku, gospodin Zdenko Regorić, uz prezentaciju ekskluzivnih USSPA bazena koje su publici predstavili modeli uživajući u vrhunskom spa doživljaju.

'Mi nastavljamo priču koja je uspješna u cijelom svijetu. U Hrvatskoj ovakav tip bazena do sada nije bio dostupan, a USSPA bazeni omogućavaju čovjeku da u svakom trenutku, ujutro, navečer, ljeti ili zimi, u jednoj minuti otvori poklopac bazena i prepuste se uživanju', riječi su gospodina Regorića.