ZAKONI NOŠENJA HALJINE

Mia Begović noge prekriži ovisno o prigodi

26.05.2010 u 11:24

Bionic
Reading

Glumica Mia Begović, dama koja žari i pali crvenim tepisima, Hrvaticama je podijelila nekoliko savjeta o glamuroznom pojavljivanju

Sa šminkanjem i oblačenjem valja početi na vrijeme, savjetuje Mia Begović u novom broju Starsa. Sve treba pripremiti na vrijeme, od čarapa pa do ukosnica za kosu; ako je vaša omiljena frizerka slučajno ostala bez idealnih za vašu boju kose. 'Sve svoje sa sobom nosim' nije samo uzrečica. To shvatite u takvim, uvijek pomalo stresnim situacijama', rekla je lijepa glumica.

Nakit je idealan šlag za tortu. 'Kolegice i ja veliku pažnju poklanjamo nakitu. Nakit je često stav, oznaka stila. Iz njega možete puno saznati o osobi, ako ga je sama birala', kaže Mia.

Kad je pak odjeća za party u pitanju, Mia smatra da se ona ne kupuje stihijski, već dobro dođe haljina iz ormara, baš ona pohranjena i nikad odjevena.

'Pred fotoobjektivima budite svoji, pa taman i 'u krivu', dobro se osjećajte u onome što imate na sebi. Vladajte garderobom, da ona ne bi vladala vama', neki su od glumičinih savjeta.

Na pitanje treba li u haljini uvijek prekrižiti noge, savjetuje: 'Ako se vaša priroda krije u prekriženim nožicama, zašto ne? Ako ste pak na strogo formalnom partyju, iliti prijemu, nožice kao engleska kraljica, molim! Dakle, noga do noge!'

I da, žene, ne morate se ustručavati pokazati i noge i dekolte odjednom, zašto se ne biste malo šalile…