SPORNI DODATAK

Melania Trump zbog sunčanih naočala doživjela oštru osudu javnosti

07.06.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Prva dama Amerike, Melania Trump, suočila se s kritikama javnosti na društvenim mrežama na račun nošenja sunčanih naočala tijekom obilježavanja 75. godišnjice Dana D u Francuskoj

U pratnji supruga, 49- godišnja prva dama u četvrtak je sletjela u Normandiju, kako bi odala počast američkim veteranima koji su sudjelovali u povijesnoj bitki za Normandiju.

Uz crni kaput i lakirane salonke sa zlatnom kopčom, Melania je nosila tamne sunčane naočale, a upravo je zbog navedenog modnog dodatka uspjela doživjeti osudu javnosti na Twitteru. Njezino nošenje sunčanih naočala tijekom komemoracije, javnost je smatrala nepristojnim i pokazivanjem nepoštovanja prema događanju.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zašto Melania nosi sunčane naočale? Sve se uvijek mora vrtiti oko njezinog izgleda. Kakvo nepoštovanje, ova žena jednostavno nema manire', samo je jedan od brojnih negativnih komentara objavljenih na račun modnog dodatka prve dame Amerike.

Jedan dio javnosti u kritikama je uspio otići korak dalje izjavivši kako je Melanijina odluka o nošenju sunčanih naočala za vrijeme ceremonije učinila da izgleda kao da je na sasvim drugoj vrsti događanja.

'Melania misli da je u Cannesu s tim sunčanim naočalama', izjavio je jedan korisnik, dok je drugi dodao: 'Skini svoje Jackie O sunčane naočale u Normandiji. Budi obzirna prema događanju jer nisi na modnoj reviji'.

U odnosu na Melaniju, javnost je iskoristila priliku kako bi pohvalila izdanje prve dame Francuske Brigitte Macron, dok su rijetki odlučili stati u obranu američke prve dame ne vidjevši ništa sporno u njezinom nošenju sunčanih naočala u Normandiji.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju