PRVA DAMA AMERIKE

Melania Trump ukrala svu pozornost u pripijenoj haljini na svečanoj ceremoniji

16.05.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što su proteklog tjedna nakratko napustili Bijelu kuću kako bi obilježli 75. godišnjicu završetka Drugog svjetskog rata polaganjem vijenaca u Nacionalnom trgovačkom centru u Washingtonu, predsjednički par Trump u vrtu Bijele kuće odlučio je organizirati svečanu ceremoniju dodjele priznanja osobama koje su svojim radom pomogle u borbi s pandemijom koronavirusa u SAD-u

Pred brojne uzvanike svečane ceremonije u Bijeloj kući, 50- godišnja Melania Trump pristigla je vidno raspoložena držeći se za ruke sa suprugom, a svojim najnovijim izdanjem ponovno je uspjela opravdati titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

Ovoga puta Melania se odlučila ugledati na svoju prethodnicu, bivšu prvu damu Michelle Obamu, odabravši haljinu s potpisom njezina omiljenog dizajnera, Jasona Wua, čije je kreacije redovito nosila tijekom predsjedničkog mandata svog supruga, Baracka Obame.

Haljinu za koju se odlučila Melania, američki dizajner tajvanskog podrijetla modnoj javnosti predstavio je 2018. godine, a iako se više ne nalazi u prodaji, njezina originalna cijena iznosila je gotovo 12 tisuća kuna.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Osim krojem, koji je posebno laskao skladnoj figuri američke prve dame, spomenuta kreacija bez rukava isticala se i sitnim cvjetnim uzorkom, a kao i obično, svoje najnovije izdanje zaokružila je omiljenim salonkama s dodatkom stiletto potpetice - ovoga puta odabravši njihovu efektnu narančastu inačicu s potpisom proslavljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika.