rijetki prizori

Melania Trump u već viđenom stajlingu: Haljina laskavog kroja stara dvije godine

09.03.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Proteklog petka 49-godišnja Slovenka i prva dama Amerike Melania Trump obratila se Ministarstvu pravosuđa na nacionalnom samitu o opioidima u Washingtonu, a za tu prigodu odabrala je već viđenu odjevnu kombinaciju

U ulozi govornice na održanom samitu 49-godišnja Melania Trump pojavila se u mornarskoplavoj haljini s upečatljivim bijelim šavovima, za koju je zaslužan njujorški Atelier Caito te Melanijin dugogodišnji stilist i modni dizajner, Francuz Herve Pierre.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Nekoć kreativni direktor modnog brenda venezuelske dizajnerice Caroline Herrere, Pierre je prihvatio funkciju stilista prve dame Amerike do sada kreiravši njezina brojna formalna izdanja, a u spomenutoj haljini na kopčanje, laskavog A kroja, s njegovim potpisom Melaniju smo imali priliku vidjeti prije dvije godine.

Upečatljivu kreaciju laskava kroja Melania je premijerno nosila u Shanksvilleu prilikom odavanja počasti ljudima poginulima u terorističkim napadima 11. rujna 2001. godine i junacima Leta 93.

Haljinu iz suradničke kolekcije njujorškog Ateliera Caito i svog osobnog stilista Melania je tradicionalno naglasila omiljenim salonkama s dodatkom stiletto potpetice u crnoj verziji. Odabrani model siluetom neodoljivo podsjeća na model takozvanih BB salonki s potpisom dizajnera Manola Blahnika, kao i modela So Kate Christiana Louboutina, za koje se prva dama Amerike najčešće odlučuje pri kreiranju formalnih izdanja.