UOČI SUMMITA G7

Melania Trump odbacila omiljene cipele i zablistala u ležernom izdanju

24.08.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Američki predsjednički par Trump u večernjim satima napustio je Bijelu kuću zaputivši se predsjedničkim zrakoplovom Air Force One u Francusku uoči summita skupine G7

Iako je protekloga lipnja odlučila preskočiti summit skupine G20 u japanskoj Osaki, prva dama Amerike Melania Trump sa suprugom Donaldom ovoga se puta zaputila u Francusku kao podrška na sastancima skupine G7.

U večernjim satima američki predsjednički par prošetao se travnjakom Bijele kuće do zrakoplova Air Force One, a njihov odlazak tradicionalno su zabilježili brojni fotoreporteri okupljeni u Washingtonu.

Iako rijetko odustaje od omiljenih salonki sa stiletto potpeticom, pa čak i kada je riječ o putnim izdanjima i hodu po travnjaku, Melania Trump ovoga se puta odlučila za udobnost bijelog modela balerinki.

Njima je kompletirala odjevnu kombinaciju stvorenu od uskih bijelih hlača i crne majice, a modnu počast zemlji domaćinu summita G7 Melania je odlučila odati i prije samoga slijetanja u Francusku.

Poput prethodnica i atraktivna Slovenka trudi se briljirati po pitanju modne diplomacije, a ovoga ju je puta istaknula odabirom jakne od tvida i prepoznatljivom torbicom u bijeloj verziji s potpisom francuske modne kuće Chanel.