NEPOGREŠIV STIL

Melania Trump očitala modnu lekciju u kaputu koji izaziva zavist

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 03.04.2018 11:18
  • Objavljeno 03.04.2018 u 10:46
Melania Trump

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kad su u pitanju modni odabiri, prva dama Amerike Melania Trump podigla je ljestvicu vrlo visoko te uvijek privlači poglede svojom odjećom

Melania Trump je na uskrsnom kotrljanju jaja u dvorištu Bijele kuće ponovno pokazala svoj nepogrešiv osjećaj za stil u još jednom oufitu za čistu peticu.

  • +11
  • +8

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o tradicionalnoj godišnjoj ceremoniji Easter Egg Roll koja je ove godine održana 140. put.

Vitka i visoka bivša manekenka jako dobro zna kakvi joj krojevi pristaju, pa odlično bira outfite u kojima do izražaja dolazi njezina besprijekorna figura.

Tiffany Trump u ružičastom izdanju ispred Bijele kuće

Tiffany Trump u ružičastom izdanju ispred Bijele kuće

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prva dama, koju često uspoređuju s Jackie Kennedy, zadivila je u prekrasnom svijetloplavom kaputu klasičnog kroja s dvorednim kopčanjem ukrašenim remenom, kreacijom koju potpisuje Burberry. Budući da je sam po sebi elegantni kaput od kašmira, čija je cijena oko 15 tisuća kuna, vrlo upečatljiv, ostatak Melanijinog outfita bio je minimalistički: hlače i čizme u crnoj boji.

I ovoga puta Melania se držala svoje provjerene formule kad je riječ o make upu pa je naglasila oči tehnikom smokey eyes, a kosu je nosila raspuštenu.

  • +247
  • +244

Melania Trump - svi stajlinzi prve dame

Izvor: Profimedia / Autor: NN

Osim što je svijetloplava boja odličan odabir jer komplimentira njezinim očima i tenu, mnogi su primijetili i kako je ovoga puta držala supruga Donalda Trumpa za ruku, što se već neko vrijeme nije moglo vidjeti, a razlog za zahlađenje odnosa, kako se pisalo, skandali su sa Stormy Daniels i Karen McDougall, s kojima je predsjednik SAD-a u prošlosti navodno imao afere.

Predsjednik Donald Trump u jednom je trenutku pred kamerama dao poljubac Melaniji, a pohvalio ju je i za organizaciju uskrsnog kotrljanja jaja, događaju kojem se najviše vesele djeca. Ova iznenadna bliskost odmah je potaknula spekulacije kako je predsjednički par ipak na dobrom putu izgladiti odnose zbog spomenutih afera koje su izazvale veliko zanimanje medija.

  • +30
  • +27

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta na tradicionalnom uskrsnom okupljanju u dvorištu Bijele kuće nije bilo Ivanke Trump s obitelji, ali pojavila se Tiffany Trump, mlađa Donaldova kći.

Tiffany, koja je odrasla s majkom, glumicom Marlom Maples u Kaliforniji, daleko od Trumpovih, odlučila se za upečatljivu kombinaciju također u pastelnim tonovima, konkretno u zanimljivom proljetnom kaputu u ružičastoj boji.