NEPOGREŠIVA PRVA DAMA

Melania Trump i u ravnim je cipelama oličenje elegancije

16.10.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Melania Trump plijenila je izgledom u Beltsvilleu, odjevena u casual izdanje koje je pravo osvježenje nakon niza sofisticiranih retro haljina, a već sljedećeg dana prva dama pokazala je sve svoje čari u maloj crnoj haljini u kojoj je izgledala seksepilnije no ikad

Predsjednik Trump i prva dama posjetili su James J. Rowley trening centar Američke tajne službe u Beltsvilleu, gdje su razgovarali s tajnim agentima i razgledali uvjete u kojima agenti rade, a predsjedničkom paru prikazan je i automobil u kojem je 22. listopada 1983. evakuiran predsjednik Ronald Reagan nakon što je naoružani muškarac ušao u golf klub u kojem se Reagan nalazio te zahtijevao da priča s predsjednikom.

Nakon što ju je javnost u nekoliko navrata osudila da je njezino odijevanje neprimijereno, Melania Trump pažljivo bira što će odjenuti kako ne bi ponovno razljutila američke građane. Prva dama plijenila je izgledom, odjevena u ležerno izdanje, a umjesto vrtoglavih potpetica, Melania je zaključila kako je pametnije odjenuti ravne cipele.

  • +15
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako visoke potpetice vizualno izdužuju nogu, kada ste vitki i 180 centimetara visoki kao Melania, u ravnim cipelama izgledat ćete jednako ženstveno kao i u štiklama. Iako je Melania veliki ljubitelj štikli, prva dama odlučila je da posjet trening centru nije prigoda za visoke potpetice te je svoj casual stajling začinila crnim kožnim balerinkama s potpisom njezinog omiljenog dizajnera, Christiana Louboutina.

Lijepa prva dama odlučila se za elegantne crne J.Brand traperice i klasični baloner na duplo kopčanje u boji pijeska s potpisom modne kuće Burberry, a stajling je začinila crnim Marc Jacobs sunčanim naočalama bez kojih ne napušta Bijelu kuću. 

Melania koja njeguje prirodan i jednostavan look, u ravnim je cipelama izgledala ležerno i pristupačno, za razliku od nešto ozbiljnijeg stajling koji je nosila dan poslije.

Za večeru u Trump International Hotelu prva dama slovenskih korijena odabrala je usku crnu midi haljinu pencil kroja, tipičnu za njezina ranija pojavljivanja u javnosti. Elegantna haljina s debelim ramenicama i ravno rezanim dekolteom pun je pogodak, a iako ne otkriva previše, lijepa Melania izgleda seksepilnije nego ikad.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN