PROŠLOGODIŠNJI HIT

Melania Trump i dalje diktira trendove: Ovim je odabirom dokazala da će se ove hlače još dugo nositi

22.07.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Američki predsjednički par Trump u Bijeloj kući bio je domaćin članovima posade Apolla 11, Michaelu Collinsu i Buzzu Aldrinu uz obitelji, na ceremoniji obilježavanja 50. obljetnice slijetanja na Mjesec

Nakon nedavne ceremonije predstavljanja povijesne zastave koja je letjela na brodu američke ratne mornarice u bitki za Normandiju i druženja s članovima Specijalnog olimpijskog tima SAD-a, američki predsjednički par Trump u Bijeloj kući ovoga je puta imao čast ugostiti članove posade Apolla 11, a oni su u predsjedničku rezidenciju pristigli u društvu članova obitelji preminulog astronauta Neila Armstronga.

Navedenim povodom i u ulozi domaćice, prva dama Amerike Melania Trump osvanula je u još jednom klasičnom izdanju u nizu. Uz crnu bluzu, poznata Slovenka kombinirala je hlače koje neodoljivo podsjećaju na ušminkanu verziju trenirke zahvaljujući crnim crtama na bočnim stranama nogavica.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modeli hlača s ovim specifičnim detaljem postali su ogroman modni hit 2016. godine, nakon što ih je lansirala modna kuća Chloé.

Mali, ali efektan detalj koji od hlača stvara dojam ušminkane verzije trenirke svoju modnu vladavinu nastavio je i narednih godina, a prošle godine u potpunosti je evoluirao kraseći mnoštvo modela tajica i traperica.

  • +5
Hlače Chloe - novi statusni simbol Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da modelima hlača s prugama na bočnim stranama nogavica još uvijek nije odzvonilo, dokazuje modni primjer Melanije Trump - za susret s članovima svemirske misije Apolo 11 odabrala je bijeli model s crnim prugama koji potpisuje slavni američki dizajner Michael Kors.

Zahvaljujući sezonskom sniženju, spomenuti model na stranicama web trgovina poput poznatog Net-a-Portera danas iznosi nešto više od 2500 u odnosu na početnu cijenu od 6500 kuna.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju