ELEGANCIJA NA DJELU

Melania Trump zablistala u netipičnom izdanju

15.05.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Nakon niza formalnih kombinacija stvorenih od savršeno krojenih haljina i odijela od preuzimanja uloge prve dame Amerike, i u povodu trećeg službenog govora Melania Trump javnosti se obratila u netipičnom, ali iznimno elegantnom izdanju

Melania Trump u petak se službeno obratila majkama američkih vojnika uoči Majčina dana u trećem javnom govoru od početka obnašanja funkcije prve dame Amerike.

Tom prigodom zablistala je u netipičnom izdanju stvorenom od svilene bijele bluze utkane u takozvane mornarske hlače visokog struka s detaljem od gumbi.

Da je bijela košulja itekako moćan odjevni komad, potvrđuje i slavna dizajnerica Carolina Herrera, a ne prestaje ih stvarati od svoje premijerne kolekcije iz 1981. godine.

'Obožavam bijele košulje jer mi daju osjećaj sigurnosti. Možete ih nositi uz bilo što. Svatko se svojim načinom na koji nosi bijelu košulju može razlikovati od drugih. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', priznala je dizajnerica za magazin Vogue.

Spomenute hlače djelo su američkog dizajnera Ralpha Laurena, s kojim Melania usko modno surađuje od službene inauguracije i pojave u sada već kultnoj svijetloplavoj kombinaciji.

Novo formalno izdanje Melania je naglasila upečatljivom zlatnom ogrlicom i bijelim cipelama u špic sa srebrnim detaljima. Kad je riječ o frizuri i make-upu, i ovaj je put ostala vjerna dobitnoj formuli u znaku laganih valova i naglašenih očiju.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: YURI GRIPAS

Priliku za obraćanje javnosti u petak nije propustio ni američki predsjednik Donald Trump te se javnosti, supruzi i majci njihova 11-godišnjeg sina Barrona obratio riječima: 'Ona je postala jako popularna. To je istina i to je činjenica. Morat ću ju pitati kako joj je to uspjelo? Prema rezultatima anketa, naša prva dama uspjela je zaraditi mnoštvo simpatija američke javnosti. Ljudi su ju napokon uspjeli upoznati.'

Javno izlaganje predsjednički par zatim je zaključio rijetkim javnim poljupcem ispred govornice.