SLAVNA BRINETA

Megan Fox u ležernom izdanju kupuje namirnice za svoje najmilije, no na jednu važnu stvar je zaboravila

03.04.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Zanosna glumica Megan Fox, koja je zbog svog teškog karaktera odbačena od strane Hollywooda, rijetko kad se pojavljuje na javnim događanjima, no paparazzi još uvijek prate svaki njen korak. 33-godišnja ljepotica irskih, talijanskih i francuskih korijena snimljena je dok je odlazila u obližnji supermarket po namirnice za svoje ukućane, a mnogi su primijetili kako je zaboravila staviti masku i rukavice

Atraktivna zvijezda filmskih serijala 'Ninja kornjače' i 'Transformeri' uslikana je kako izlazi iz obližnje trgovine zdravom hranom, odjevena u ležerno sportsko izdanje u kojem je rijetko imamo prilike vidjeti. Odjevena u sportske tajice, majicu s natpisom i puffer jaknu, lijepa Meghan Fox u rukama je nosila vrećice prepune namirnica za svoje najmilije koji je čekaju kod kuće.

Cjelokupan stajling Megan je upotpunila crnim Adidas tenisicama, sivom pletenom kapom i sunčanim naočalama, no zaboravila je na najvažniji dio - masku za lice i jednokratne rukavice koje mnogi nose prilikom izlaska u javnost, a posebno tijekom odlaska u trgovine gdje se susrećemo s većim brojem ljudi.

  • +8
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je Megan šopingirala u lokalnoj trgovini, njezin suprug Brian Austin Green kod kuće je čuvao njihovo troje djece, sedmogodišnjeg Noaha Shannona, šestogodišnjeg Bodhija Ransoma i trogodišnjeg Journeyja Rivera.

Slavnu brinetu nakon dugo vremena smo vidjeli na crvenom tepihu u kolovozu prošle godine. Nakon što ju je Hollywood odbacio zbog njezina razmaženog ponašanja, glumica Megan Fox je gotovo u potpunosti bila odsutna iz javnog života, no nakon godina pauze zvijezda 'Transformera' vratila se na velika kino platna ulogom u ratnom filmu 'The Battle of Jangsari', na čijoj je svečanoj premijeri u Južnoj Koreji još jednom dokazala zašto ju se smatra jednom od najljepših holivudskih glumica.