'BILA JE BAHATA'

Megan Fox potjerali iz 'Transformera'

20.05.2010 u 12:44

Bionic
Reading

Megan Fox neće glumiti u trećem nastavku 'Transformera'. Šuška se da odluka nije bila njezina, već da više ne žele surađivati s njom

Megan Fox neće glumiti u trećem nastavku 'Transformera'', službena je izjava glumičinih glasnogovornika. 'Bila je to njezina odluka te želi sve najbolje ekipi filma', dodao je glasnogovornik za People

S druge strane, Nikki Finke tvrdi da je režiser Michael Bay odlučio da neće pozvati Megan da se pridruži ekipi trećeg nastavka 'Transformera' jer je izjavila da je poput Hitlera te da je iznimno teško raditi s njim.

Nedugo nakon toga izašlo je pismo u kojem je njene bivše kolege optužuju da je razmažena te da se fotografira gola poput kur..

'Michael je toj djevojci dao priliku života. Svima je govorio da mu vjeruju, da ta mlada

glumica nešto vrijedi. Bila je nova Angelina Jolie, no Angelina je profesionalna, a ona nije. Nezahvalna je, samo misli na sebe i uvijek kasni na snimanje. Ona je jedna hladna, bezobrazna i proračunata kuja. Megan ima prekrasne oči i ravni trbuh koji prskamo glicerinom. Ima i glupu tetovažu Marylin Monroe koju prekrivamo da bi mame bile sretne i zadovoljne', piše u otvorenom pismu filmske ekipe.

Što se tiče trećeg nastavka, u kojem će i dalje glumiti Shia LaBeouf, Michael Bay planira ga odvesti u malo zanimljivijem smjeru.

Megan se u međuvremenu priprema za premijeru akcijskog filma Jonah Hex u kojem glumi s Joshom Brolinom, Johnom Malkovichem i Willom Arnettom.