PREMIJERE TRANSFORMERSA

Megan Fox opet budi imidž seks simbola

16.06.2009 u 15:44

Bionic
Reading

Megan Fox ovih dana žari i pali po svim većim svjetskim gradovima, u smjelim kreacijama kakve si može priuštiti samo žena savršenih proporcija. Glumačka zvijezda ide s premijere na premijeru svog najnovijeg filma 'Transformers: Osveta poraženih'

Glumica Megan Fox, koja u dvije godine očekivanom nastavku 'Transformersa' glumi seksi biciklisticu Mikaelu Banes, blista i otima pozornost gdje god se pojavi na svjetskim premijerama.

Berlin je osvojila dugom crvenom haljinom na jedno rame i prorezom do bokova, kosom jednostavno svezanom na zatiljku. To da ispod haljine nije nosila grudnjak, zabilježili su svi nazočni novinari i fotografi. Paris je zabljesnula lepršavom haljinicom stegnutom s jedne strane struka. U Koreji je blistala i u dnevnom i večernjem izdanju. Navečer je nosila crne klasične haljine, a za dan je uslikana u bijeloj ljetnoj haljini s crnim prugicama, stegnutoj u vrlo široki remen.

Tokijsko 'ljubičasto izdanje' u stilu grčke božice jedno je od ubojitijih. Gola ramena, prorez haljine koji otkriva cijele noge, štikle i narukvice te razbarušena kosa – i ne treba joj nikakav drugi dodatak.

U Kaliforniji se pojavila u svjetlucavoj kraćoj haljinici, u krem boji sa srebrnim detaljima. Tanke naramenice bile su upotpunjene čupavim resicama, a ravna crna ispeglana kosa sezala joj je sve do struka.

London je zadivila dugom, crnom, elegantnom haljinom, koja otkriva leđa, ali i zanimljive tetovaže.

'Transformers: Osveta poraženih' u naša kina dolazi 25. lipnja.