A'MARIE I JANA

Maštovit pareo i torba za trendi look na plaži

05.07.2012 u 10:24

Bionic
Reading

Kako svoj dizajn prenijeti na druge sfere mode, a ostati dosljedan i vjeran svom modnom izričaju, pokazala je dizajnerica Anamarija Brkić, vlasnica brenda A'marie, koja je u suradnji s brendom Jana dizajnirala torbu za plažu i multifunkcionalan pareo nosiv na više načina

A'marie - torba

Održavati dobru formu i vitalnost, kao i njegovati svoju kožu, potrebno je tijekom cijele godine, a idealan saveznik u tome je voda. Ona nam vraća prirodnu ravnotežu vode u tijelu, osvježava nas, potiče izmjenu tvari u organizmu i sastavni je dio pravilne prehrane. Također, voda nas hidratizira iznutra, što je jedan od najvažnijih preduvjeta za lijepu, glatku i prvenstveno zdravu kožu.

Kako svoj dizajn prenijeti na druge sfere mode, a ostati dosljedan i vjeran svom modnom izričaju, pokazala je dizajnerica Anamarija Brkić, koja je u suradnji s brendom Jana dizajnirala torbu za plažu i multifunkcionalan pareo nosiv na više načina. Dizajnerica i u ovoj priči slijedi svoj modni senzibilitet te jednostavnost i svježina ostaju okosnica i ovih modnih dodataka. Torba za plažu i pareo napravljeni su od prirodnih bijelih materijala ukrašenih printom cvijeta orhideje čineći ih najpoželjnijim modnim dodacima ovoga ljeta.

Upravo slijedeći svoj modni instinkt, dizajnerica je interpretirala vodu i modu kao simbiozu na do sada neispričan način.